Experiències educatives per a alumnes a la natura

Experiències educatives en la natura

Benvinguts a un espai on l’educació i la naturalesa es troben. Al Jardí Agroecològic, oferim experiències educatives úniques dissenyades per a estudiants de totes les edats. La nostra proposta educativa fomenta la connexió amb la naturalesa i la sostenibilitat en un entorn enriquidor.

Visites guiades

Les nostres visites guiades estan adaptades al currículum escolar, proporcionant informació valuosa sobre plantes aromàtiques, biodiversitat i pràctiques sostenibles. Què és l’agroecologia? Com interactuen plantes i insectes? Com es fa un perfum natural? Preguntes que trobaran resposta en un aprenentatge divertit i significatiu.

Tallers

Oferim diferents tallers adaptats per nivells, formulats sempre amb l’enfocament de descobrir i aprendre a través de la pràctica. Des de plantar una llavor fins a destil·lar en la creació d’una aroma o crear una infusió.

Caminada terapèutica

Caminar descalç a la natura i experimentar diferents textures als nostres peus és una experiència inoblidable i sorprenent, educativa i altament divertida que agrada a alumnes i mestres.

Fomentem l'aprenentatge continu sobre el medi ambient i l'agroecologia!

Les nostres activitats estan dissenyades per a inspirar la curiositat i el respecte pel medi ambient.

Planifiqueu la vostra visita educativa per a un dia divertit, compromès amb el medi ambient i clarament educatiu.

Contacteu ara per a rebre més informació sobre la nostra proposta educativa o per a qualsevol consulta.